Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag betala priset

Mitt liv är en skyttegrav
Man gömmer sig från deras kulsprutesmatter
Sa jag medan du drömde om
Tomma gator och tysta städer
Där dom som sa sig veta bäst sa att det här
är straffet för våra synder
Men hur känns det nu?
När vi äntligen är vakna

Får jag betala priset
Får jag betala priset
Får jag betala priset
För mig själv

Stadens ishallar dom fylls med tidigare
generationer och gamla löften
Vi sa att ingenting kunde stoppa oss
Medan vi satt som fastklistrade
i soffan där vi sa att vi hade
Receptet på botemedlet
Men det gjorde oss sjukare
Medan vi sa att allt var bra.

Får jag betala priset
Får jag betala priset
Får jag betala priset
För mig själv

Aktiverar ett förlåt i Götgatsbacken
Men ingen hör
Alla gömmer sig bakom gardinerna
Eller spejar från balkongerna
Vi drar alltid lögner om våra liv
När vi lär oss sig leva lite
I det gravmonument över meningslöshet
Som rasar över oss

Får jag betala priset
Får jag betala priset
Får jag betala priset
För mig själv

Får jag betala priset
(Jag vet vi kommer få vårt straff snart)
Får jag betala priset
(Är du redo att bli räknad?)
Får jag betala priset
(Tillsammans med alla oss andra)
För mig själv




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-20 15:44



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
ur mye tjänar du som bäst per månad på spotify? du sjunger rätt bra.
2021-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V