Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du hur det känns?

Vet du hur det känns att ligga
klarvaken varenda natt?
Att om en liten blund få tigga
när tårar ligger nära skratt.

Vet du hur det känns att vakna
just när man har somnat in?
Att oavbrutet sömnen sakna
som aldrig ersätts någonsin.

Vet du hur det känns i kroppen
när den har blivit övertrött?
Vädjar bara om ett stopp men
ingen har den understött.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-04-20 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP