Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANEMONE HEPATICA - haiku

Dansa, min älskling

blåsippor smyckar ditt hår

i yster vårvind




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-04-20 17:37



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Lätt och fin där rörelsen förmedlas!
2021-05-25

  Feliaxel VIP
Så vackert om den vackra blåsippan
2021-04-21

  ULJO
Så makalöst vackert
2021-04-21

    Lena Staaf VIP
Ljuvlig vårdikt!
2021-04-20

  Susen VIP
Vackra bilder skapas framför mina ögon.
2021-04-20

  Niliboy
Så fint, ja huga ligen!
2021-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP