Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sertralin

Vem har du blivit i allt det här?
Det går bra nu
Bättre än någonsin
Du plöjar ner allt motstånd
Mot dina tabletter har de ingen chans
Vad har du förlorat?
En känslighet, en skörhet
En hudlöshet som blödde
Du saknar inget av det där
Du är lite av ett monster
och du älskar det
Du skakar av dig allt
Du struntar i om kulorna viner
runt dig
Du är ett medvetet monster
Du är Frankenstein och du skapade dig själv
Beräknande och kall
Väntar du på att de blottar strupen
Men det är så dina fiender har verkat
Länge, länge
Vem kan anklaga dig
för att inte spela efter reglerna
när reglerna för länge sen är satta ur spel?
Du brinner en rättfärdig vrede
Och du förtätar den till en atombomb




Fri vers av Starman
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-20 18:04



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Bra inlevelse i en islamsk terrorist! Hemsk dikt men tankeväckande. Och det ville du väl?
2021-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag äter 9 olika tabletter.
Jag har inte skrivit ut någon av dem.
2021-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Starman
Starman