Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAXIM XII

Bland de vackraste damer
saknas alltid någonting,
liksom hos dem där borden
alltid dignar av föda.

Naturen har sett till att intet
är fullkomligt.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2021-04-20 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP