Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
K O H = Klart Obegriplig Haiku K B H = Klart Begriplig Haiku


1 x K O H + 2 x K B H = ?!!

Maränghimmelsrött;

solen hängd i död trapets


- tystnad äter liv.

***************************************

Varsågod! Stig in!

Här är Sanningens Blå Rum!



Här finns Ingenting!


***************************************


Varsågod! Stig In!

Här är Lögnens Svarta Rum!



Här finns Allt! Allt! Allt!











Bunden vers (Haiku) av Björn Björkegren/Blue Bear
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-20 21:00



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
Que?
2021-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Björn Björkegren/Blue Bear
Björn Björkegren/Blue Bear