Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Samtal mellan oss


Jag ska inte bedra dig mer

Du frågade försiktigt varför jag hade dröjt så länge
Jag ville inte ljuga, bara nickade och höll med
Visst har du rätt, jag borde ha varit här
Du höll vårt barn vid bröstet, lycklig




Fri vers av Horace
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-23 07:28



Bookmark and Share


  Väsensskild
Förstår rädslan i nickandet och medhållet.
Tankeväckande.

2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace