Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När tröttheten och ensamheten äter upp all sund och nykter syn på det som kallas tro.


Desperado.

Som hat
Som kärlek
Skratt och gråt
Som natten, om dagen.

Små piller
Små substanser av ensamhet
Stora ord
Om natten, som dagen.

I skurar
Av glödregn och svavel
Eldstormens räd..
Med knivhugg i ryggen och
Pilspetsar
Doppade i nervgifter..

I drömmen
Verkligheten
Där de viktiga tingen
Förblir för svåra att..
Hålla isär.
Vad är jag?
Var är jag?
Hur mina nätter blir invaderade
Mina drömmar våldtagna
Av dig
Din närvaro.
Snälla försvinn..
Eller berätta vad DU vill.

Låt inte all min sömnlöshet
All min ångest och skräck
Förbli
Tid som du förspillt.
Låt mig få möjligheten att se..
Ge mig i alla fall en glimt
Av vem du kunde bli.
Vem du egentligen är.

Min ork
Min glödande lust
Falnar så sakta..
Låt mig inte brinna ut,
Älskling.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-21 07:46



Bookmark and Share


  Nicke Pistol VIP
Tack Immanuel!
2021-04-22

  SatansSon
den här måste jag bara kommentera. den e bra.
2021-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP