Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömma

Att drömma sig bort
är mäktigt och stort




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-21 08:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att drömma sig bort för ett ögonblick ksn ge kraft att orka med vardagen.
2021-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Skönt ibland med en stunds flykt från vardagsbruset!
2021-04-21

  Öknens Ros VIP
En positiv egenskap hos människan.
2021-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP