Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollens vanvettiga ögon

Trollens vanvettiga ögon speglas från himmelen
i min blommande trädgård
De föds under resan hem från en obeskrivlig vardag
De förlorade verkligheterna som passerat
har fått en förnimmelsestjärna
som slocknar när den är på väg in
i verklighetens synkronisering av livets händelseprocess
Varvid gudarnas röst åter har blivit närvarande
och styr min värld till dess
avtrycken av deras kommando
ruttnar i deras mun




Fri vers (Modernistisk dikt) av L B Andersson VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-04-21 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L B Andersson VIP