Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför varför

Varför måste man kriga
Varför måste man slåss
Varför slå och förnedra
Varför förstöra och döda
Varför är freden så långt borta
Varför vet man inte skillnad
På vad som är mitt och ditt
Alla borde stanna upp och tänka efter
På vad som är bäst för alla och envar
Världen borde bli en bättre plats
Med fred , frihet och kärlek
Att ta hänsyn och respektera
Vår värld behöver läka alla sår
Och gå mot en ljusare framtid




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-21 10:34



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt och bra diktat! Vi har bara ett liv. Det borde vi värna. Både vårt eget och andras.
2021-04-21

  ULJO
För många giriga idioter styr vår värld. Därför är det som det är. Tyvärr.
2021-04-21

  Sparvögat VIP
Frågor många bär på och svaren uteblir.
Men en bättre värld med fred, frihet och kärlek det borde alla sträva efter...
2021-04-21

  Öknens Ros VIP
Så länge begäret efter makt, pengar, ädelmetaller m m finns kommer ingen fred till stånd. Att bo i ett land utan krig är en ynnest, men gängkrigen är ju krig det också.
2021-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Må kärlekens och fredens öppna händer vinna över hatets och krigets knutna nävar!
2021-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP