Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln beskriver väl en del? Skulle jag tro!


Sonika; Resonemang, Tanke, Poäng Made...; Om ordet Skrän!

När denna text skrivs ner....,
Är det inte tyst i min omgivning.
Hur tänker ni kring det?
Tänker ni som läsare ATT...,
Det finns människor som är runt mig med ljud och skrän?
Och det som benämns av äldre, eller utav den ljudvolym, som är alltför hög...,
för alla generationer, i det här samhället...,
Såsom ordet Skrän...,
Alldeles alldeles in General?
Är det inte egentligen ett civiliserat språk, med civiliserade ord?
Kultiverade ord, som måste uttryckas i din omgivning, med hög ljudvolym?
Men varför ska skränet vara JUST där JAG är?
Kanske är detta, i huvudsak, skränets största problem?
Eller , om det ska bli högst personligt...,
Vilket problem har JAG med Skrän?

Nej, jag ska gå rakt på sak!
Fastän en tid har gått, sedan denna text både påbörjades, och den tid, som det tog för dig att läsa den väldigt långa underhållningstext, som uttrycktes, som Innan jag kom till sak-texten när väl denna text utav mig, var färdig och väl, skulle poängteras. The Point!

Den gången, den lilla stunden, där jag FAKTISKT kom till saken!
Faktum var, att Saken handlade om;
Skränet som faktiskt handlade om den bakgrundsmusik,
som skränar, när jag skriver denna text.

För Hög Volym.
Helt Enkelt!




Bunden vers av Mim
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-04-21 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim