Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politik- allergi

jag blev ännu en gång tillfrågad
om jag kunde tänkas vara intresserad
av att kandidera i kommunalvalet

detta var tredje gången det hände
och det har varit tre olika partier som frågat –
Centern, Svenska folkpartiet och Gröna förbundet

jag kan inte låta bli att förvånas över detta
jag vet att människor vet att jag är engagerad och har åsikter,
men jag råkar tyvärr vara allergisk mot politik –
jag orkar inte med det lilla fåtalet makt- och penninggalna sociopater
som inte kan samarbeta och som tar mycket utrymme




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-21 11:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Du gör rätt att inte hamna i den politiska pajkastningen. Man blir moraliskt fördärvad där.
2021-04-22

  Ulf Carlsson VIP
Du kunde kanske bli början på något nytt och bättre..?
2021-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP