Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och tron går i ...


Pansarrustning

utgjutet i blod
multnat i jord

... 12 vägar från graven ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 148 gånger
Publicerad 2021-04-21 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik