Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Själen blir offret till våldtäkten

 

Den!

Det!

De!

 

Som våldtar ett barn

Våldtar inte bara hans kropp utan hans själ, liv med

Barnet blir aldrig helt igen resten av sitt liv

 

Män som våldtar kvinnor

Våldtar också deras själ, liv med på livstid

Kvinnorna lever med en sönder själ resten av sina liv

 

Kvinnor som våldtar män

Våldtar inte hans kropp utan hans skäl med

Männen lever knockout resten av sitt liv

 

De som våldtar sina egna barn

Är detsamma med att våldta sig själv

Hederlösa livet ut är de föräldrarna

 

Fråga mig!

Jag är ett våldtäktsoffer för män och kvinnor

Lever med en sönder själ och utan heder 

 

Rädd för män och kvinnor så länge hjärtat bultar




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2021-04-21 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP