Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur Blandaren 3

Det enda
som håller mig uppe
är att tyngdkraften
inte är större
än den är




Övriga genrer av stenhur VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2021-04-21 14:34



Bookmark and Share


  ULJO
Tur att de finns.
2021-04-21
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP