Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 1. Jag måste bearbeta mina trauman.


Till min våldtäktsman

Det här är skrivet till min våldtäktsman
Han som en dag lämnade stan och försvann

Jag ska döda dig utanför din lägenhet i Stadshagen
Ta en kökskniv och hugga dig flera gånger i magen
sitta bredvid din kropp och spotta dig i ansiktet när du tar dom sista andetagen

Dom kan säga att jag är galen, men
förlåtelse är inte den enda rimliga försoningen
jag vet att om jag inte gör det
kommer han att göra det igen
när blodet koagulerar på linoleumgolvet
kommer jag inte ha dåligt samvete
utan känna stolthet
ville aldrig skriva om det här i mina dikter,
låtsas hellre som det aldrig hänt
men ända sen sommaren jag fyllde 15
sover jag med nattlampan tänd
och jag kan inte vara nykter,
låtsas hellre som det aldrig var på riktigt
om jag bara vart mer försiktig
om jag inte hade druckit,
om jag inte hade stuckit
med honom hem till slut
hade jag kanske varit lycklig nu

men jag var bara 14 och han var 27.




Bunden vers (Rim) av amygdala VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-04-21 14:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och gripande. Minst sagt.
2022-03-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark gripande infångning i ord.
2021-05-08

  angela Täubert fd Jansson VIP
En berättelse som knockar mitt hjärta. Jag känner stor empati och förstår din rädsla. Att få utstå något sådant, påverkar livet stort.
2021-04-22

  Öknens Ros VIP
Att bli utsatt för våldtäkt ger ärr i både själ och kropp. Ett trauma som man bär med sig hela livet.
2021-04-21

  SatansSon
jag har råkat ut för våldtäktare jag med en skäggapa och en med torskögon. två män och jag är kille. polisanmälde. men snuten fuskade bort anmälan i amnanesen.
2021-04-21

  Monica Lindgren


Otäckt drabbande. Nog omöjligt att inte känna hämndlust. Kanske ett fiktivt jag?
Bra inlevelse i så fall.
2021-04-21
  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP