Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILL DU LEKA MED MIG DÅ?

Vårregns tårar tvättar

smutsiga fönster rena

björkar darrar av vällust

då bladen brister i grönt

syrenens knoppar spränger 

bruna höljens bojor

dungen ligger längtande

förförd av Kung Liljekonvalj

sol kysser mörker God natt

vaknar i gryning kärlekslysten


Vill du leka med mig då?

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 562 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2021-04-22 17:35



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Inbjudande ord.
2021-04-26

  Blomma-Stjärna VIP
I dina ord skimrar det av vår och av älskogs ystra lekar!
2021-04-24

  Briza media
Längtansfullt vårigt!
2021-04-23

    ej medlem längre
Jag svarar så klart "JA" på denna naturens inbjudan! Vackert!!
2021-04-23

  Feliaxel VIP
Fantastikt vårliga rader
2021-04-23

  ULJO
Miljön och atmosfären du beskriver är som gjord för lek.
2021-04-23

    Lena Staaf VIP
All denna vårens knoppning väcker amorösa känslor. Väldigt fint skaldat!
2021-04-22

  Niliboy
Ett stycke fin vårpoesi, bravo! Så fint så!
2021-04-22

  Susen VIP
En vacker vårinbjudan i varje rad. Gillar vändningen på slutet
2021-04-22

  Kajan VIP
Vårkänslan flödar över alla bäddar här och naturens underliggande livskraft finns i varje strå, gren och mänsklig själ.

2021-04-22

  Öknens Ros VIP
Den magiska våren beskriven med poetiska, skimrande ord!
2021-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP