Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIOLA - haiku

Blyg viol rodnar

när livets droppar svalkar

dricker i begär




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-04-21 17:51



Bookmark and Share


  Susen VIP
En innehållsrik haiku som ger fint bildspel
2021-04-22

  ULJO
Fin haiku
2021-04-22

  Kajan VIP
Fin haiku som rymmer mycket, dessutom passande titel : )
2021-04-21

  Feliaxel VIP
Du ger oss vackra vårbilder
2021-04-21

  Cikoria Blå VIP
Mer än en botten i denna viol:)
2021-04-21

  Marita Ohlquist VIP
En fin text som stimulerar tanke, känsla och fantasi!
2021-04-21

  Niliboy
Låt oss dricka livets droppar om inte i begär!
2021-04-21

    Lena Staaf VIP
Violen som en ung flicka, tänker jag. Väldigt fint!
2021-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP