Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu börjar frågetecknen visa sig och kvinnorna bli oroliga för hur vi ska orka komma vidare med filmen.


Jag ber men Gud har ingen tid.

Ni säger att nu får han börja ta ansvar, för vem? För Er?

Vi som kämpar för självständighet, tycker vi likadant?

Är vi inte med just för att själva få ta ansvar?

"Den starka" är han starkare utan de-svaga?

Nej, systrar låt oss börja
designa och sy våra egna väskor
dansa vår egen dans och sjunga
texterna tagna ur den skatt
ni just nu kräver
den starkaste
ansvars tagande.

Gud vad jag önskar Ian..

Ja, vad önskar du?

Vet de att Ian är ett namn
på den starkaste
utomkroppsliga
kärleks relation
genom tiderna, min mentor mitt allt..

Att ni är tillsammans?









Om kvinnorna
börjar kräva nu
försvinner snart
allt de önskat sig.

Så, vad önskar du dig?

Att Ian, äsch jag tappade tråden..

Orkar vi fortsätta?


I sanningen, jag är klar att lämna över till..

Till vem?

Ian, jag behöver dig!

(Det är för stort för en ensam äldre kvinna att hantera)

Tiden går och ingen kan det här med att skapa film..

Vänta, kan vi inte göra videor av texterna?

Videor?

Ja, korta berättelser med musik texter till och
rita storyboard istället sen skickar vi allt..

Till vem, ska vi skicka det?

Den som kan skapa musiken och, nej det går inte...

Förstår vi nu hur svårt detta Är!

Så, säg inte att han nu får börja ta ansvar för oss.

Löjligt!!

Den starkaste har sänt ut sin röst över jorden.

Löjligt!! Ekar det mellan bergen och i grottorna
gömmer de sig, de som utkrävde hämnd på den
som i vänskap arbetade för den starkaste karriär.

Jag ber, men Gud har ingen tid, måste vinna tid..

"Gå ut bland dårarna, där ska du finna frid" (Gud.)

Tack fader, då vet jag att jag är rätt!

Underbar kommunikation, det är här uppe!

Ja, i det klara är vi två.

(NU ser vi de blå, grön vita färgerna i korset)

Och hur kvinnorna fått ny energi till att skapa.

Filmen?

Den får ligga på is tills vidare och fritidsbyn frös inne.

"Kallt" känner ni kylan inom er?

Ja, så himlar... vad kallt!

Den starkaste gav Er svar, förstår ni vad ni är inne i?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-21 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP