Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kallas samhällsviktiga

Vi kallas samhällsviktiga
nu i denna pandemi,
med ansvar att förpliktiga.
Ty aldrig får vi utebli.

Vi ses som de livsviktiga,
hjältarna som räddar liv,
på alla oförsiktiga,
som ej följer direktiv.

Men... när vi är uppriktiga
om undermåliga villkor,
som är skattepliktiga,
aldrig någon oss tillstår.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-21 16:30



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
sjuksköterskor o vårdbiträden ska ha skälig lön. inte dasslön
2021-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP