Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Röd tråd

Fraser och satser kan vi se som strukturer. Ett vanligt råd är att vi bör binda ihop dem till ett sammanhang.

Hur skapar vi en röd tråd i en dikt?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-27 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP