Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Häckningstid

Vingar som lyfter

jaga eller bli jagad

försvar av revir

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 549 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-21 17:20



Bookmark and Share


  Susen VIP
Hör vingslagen i öronen. Mycket bra haiku som skapar ett bildspel framför ögonen. Tack!
2021-04-22

  ULJO
Så mycket liv
2021-04-22

  Feliaxel VIP
Ja det är livat i fågelvärlden nu
2021-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP