Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helheten delar

En droppe röd som blod

En droppe vit som snö

En droppe blå likt havet

En droppe svart likt natten

 

Allt är delar av en helhet

Smärta glädje längtan sorg

Går hand i hand genom livet

Blundar hårt och längtar känner




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-26 07:01



Bookmark and Share


  Susen VIP
"Allt är delar av en helhet
Smärta glädje längtan sorg"
Gillar liknelsen med färger som förstärker. Fint
2021-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livets olika färger!
2021-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP