Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlekens soldat

Vem är det som finns där
Bakom alla psykiska besvär

Är det flickan bland hallonsnår
Med solblekt hår
Blåmärkta knän och läkta skavsår

Hur kunde en kärlekens soldat
Bli så fylld av hat
Omgiven av överfulla askfat
Och stämningsutjämnande preparat




Fri vers av Frankskaktus
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-22 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frankskaktus
Frankskaktus