Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falleri fallera trallalla

- Hade REKORD till salu Puh?
Och under många herrans år ju...
- Det vet väl alla...
Folk för så´n sågs falla...
Det var väl så klart en OPEL du... .. .




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-22 04:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt