Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakslag framåt


två steg bakåt mentalt
naturen i reträtt
tiden tickar ändå på

tvivlen hopar sig i högar av snö
saknaden viner med kalla vindar
klumpen i bröstet har frusit fast

vad jag än gör eller inte gör
kommer våren åter ändå
för större makt håller vakt




Fri vers av Väsensskild
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-22 07:40



Bookmark and Share


  Horace
Större makt hållet vakt
Enkelt, vackert
Och sant
2021-04-22

  Larz Gustafsson VIP
Just det!
Bore är nazist - och liksom Hitler besegrad.
2021-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild