Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


Månskuggans rike

 

Jag står där i månljusets skugga

i en stjärnklar natt utan tro

men trots alla tårar som runnit

har ett nytt hopp börjat att gro

 

jag ser in i sinnenas spegel

där har en tanke nu väckts

en dröm att lågan kan tändas

den som av sorger har släckts

 

för där i månskuggans rike

fanns en saknad begraven

samt ett rykte som spridits

och förts långt bort över haven

 

så när alla tårar har torkat

de som föll nedför kinden

kan tvivlen äntligen läkas

för att sedan spridas för vinden

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-22 08:35



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Vackert och ger hopp för framtiden!
2021-04-26

  ULJO
Du är en sann poet. Skriver så vackert och så trovärdigt.
2021-04-23

  Kajan VIP
En sådan förunderlig följsamhet finns här, och en känslotråd att följa från början till slut.
2021-04-22

  Sparvögat VIP
En mycket vacker titel ur vilken en mycket vacker dikt tecknas...
Ur sorgen sprider sig hoppet
2021-04-22

  Öknens Ros VIP
Vemodigt men hoppfullt.
2021-04-22
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP