Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldbegängelse kontra jordbegravning


Jag såg fram mot en urna;
du mot en lång kartong

Båda blev strax bortburna
i varsin slutlig kalsong;

jag blev ett renbränt puder
medan du fick ruttna ifred;

över oss finns ett liv som sjuder,
men hos oss är tiden ur led

Ja, jag är en fräsch substans;
du en lång förmultningsprocess;

båda var vi några som fanns;
nu är Hades vår sista adress

Jag blev en volym mineral;
du ligger raklång och väntar på mask

Vi har gjort våra slutliga val,
inget hörs i vår kardiovask





Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2021-04-22 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP