Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sugen på Specialeffekter i tankeverksamheten??? Läs då min Text. :)


SpecialEffekter Utifrån Fokus!

Så fokuserad.

-Har vi, du och jag(Författare och läsare) en beröringspunkt?
Men...,
Hur eller hur;
-Eller hur?

Det är ju HURUVIDA,
Vårt gemensamma fokus...,
Det som är Så Jävla STORT.

Har vi kammat hem vinsten?
Har vi träffat Bulls-Eye båda två?
Fast Jag å andra sidan,
Vet att det är så...,
;
Fokus ger en ännu större möjligheter ATT SKRIVA,
Och inte bara utav inspiration, och att därmed
VARA och BLI kreativ,
utan också...,
att vi är på samma sida!

Att förstå...,
Att Fokus Är Det Där Lilla Extra!

För Författaren ; Den Lilla Svarta!
Det Som Kan Få Oss Författare, att nå OANADE höjder!

Och dig som är...;
Läsare...;

DU KAN i ditt sinne FORTSÄTTA läsa....,
Utan Den Ryckighet, Och Okoncentration,
SOM ICKE ERFARET FOKUS...;
Innebär!

Vi har det gemensamt;
DU OCH JAG...;

STORT FOKUS gör för dej läsare, inte bara boken läsbar.
Utan, kanske lite extra intressant?

STORT FOKUS får författaren,
en författare som jag...,

ATT MÖJLIGHETERNA är inte bara denna stund, denna dag; STORA!
Det är ju TROTS ALLT,
DET STÖRSTA SOM...;
FÖDER...;
OANADE HÖJDER...,
för författarens skrivande;
Att Nå!




Bunden vers av Mim
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-22 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim