Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske Tyckas Lätt? Ett Musikresonemang!

Alla har inte samma engagemang och tycke, för min Favoritartist!
Det kommer inte som en chock, men jag hade i alla fall hoppats på...,
Att jag skulle kunna övertyga din musiksmak, med mitt tycke!

Och visst jag hade fel!
Det stod för mig klart!

Det finns ju ting som måste uppfyllas, för att din favoritartist, ska vara min...,
Och Vice Versa!

Jag har kommit fram till...,
Att det kanske inte är så konstigt,
att du tycker som du tycker!

Och Att;
För att en artist ska gillas,
rent Generellt bör följande själsliga och personliga tendenser uppfyllas...,

A) Det måste vara din typ av MusikGenre...,
Om inte; Så kanske det i slutändan i stället,
handlar om hur öppen du är...,
till att TYCKA OM, och ens ATT VILJA LYSSNA, på något nytt.
Att Rubba Dina Trygga Banor!
B)Att BÖRJA LYSSNA, på det där Nya!
C) Att Det fyller...,
ETT PSYKOLOGISKT BEHOV.
Att lindra sorg, eller förhöja glädje, och därmed känna , att musiken förstår dej!
D) Ge dej en ny känsla, som du inte känt på länge, och som du inte visste, att du behövde och ville känsla. ALTERNATIV D; Ett Mer UNDERMEDVETET PLAN!
Kanske mer utav det som brukar kallas för ;
Utopi.
Och Musiken I SEJ;
Ger dig DEN DÄR tanken...;
På denna plats som inte funnits någonstans, utan problem, inget land, Utan;
PURE DET SJÄLSLIGA...,
Det DRÖMSKA,
SOM SLÅR DEJ MED FULL KRAFT...;
SOM ATT ORDET UTOPI EJ FANNS MER!
Utan; DET,
Faktiskt under det här och nu,
Som du erfar det,
blivit till en verklighet!
MÅ SÅ HÄNDA, OM DET BLOTT, ÄR EN SJÄLSLIG VERKLIGHET!
E) FÅR DEJ ATT MINNAS;
En Tid, såsom musiken som du just nu lyssnar på,
är en tidsmaskin!
ELLER;
EN KÄNSLA, som du vill och kan uppleva,
GENOM DENNA
DIN
MUSIKEN!




Bunden vers av Mim
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-04-22 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim