Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vapendragare

Nu ser jag allting klarare,
allt blir så uppenbarare.
Bland självvalda åklagare
finns aldrig en försvarare.
Att klandra gäller snarare
än att vara fredsbevarare.

Bland domare och jagare
finns alltid följeslagare.
De sparkar på de svagare,
omkring tysta iakttagare.
På så vis är de deltagare
och dessas vapendragare.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2021-04-22 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP