Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPEGLINGAR - tanka

Vita björkstammar

speglar hårlösa kronor

i vattenyta

drömmer om vårfrisyrer

lockar i gröna toner




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-04-23 17:52



Bookmark and Share


  M.Eta
Knoppar brista men det går sakta i denna kalla vår. Fin tanke om det som väntar oss!
2021-04-26

  Susen VIP
Vackert diktat om efterlängtade gröna toner
2021-04-25

    Lena Staaf VIP
Vacker bild över vad som ska komma
2021-04-24

  Feliaxel VIP
Vackert om kommande gröna toner
2021-04-24

  Öknens Ros VIP
Fint beskrivet om björken som väntar på att få spricka ut i sin sköna grönska.
2021-04-24

  Blomma-Stjärna VIP
tycker mycket om bilden du ger
av hur björkarna speglar sig
och längtar efter gröna hårkronor!
2021-04-23

  Niliboy
Ja, det ska nog bli fina träd!
2021-04-23

  Kajan VIP
Så fint om att gå i väntans tider, framburen i denna så levande bild!
2021-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om björkarna som längtar efter lövsprickningen!
2021-04-23

  ULJO
Vårfrisyrer. Tilltalande.
2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP