Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart och Vitt

Om jag kunde drömma fritt
fanns det inget mitt och ditt.
Det fanns bara vår och vårt,
att dela med sig var ej svårt.

Då fanns det inga de och ni.
Nej, allt var bara oss och vi.
Om jag kunde drömma fritt,
såg vi mer än svart och vitt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-22 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP