Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta det med en nypa salt!


Lite om livet på Poeter.se...bagatell

 

 

Poesi ibland

mer filosofi trätor

och psykologi

poeter utlämnar mer

av svek och hat än kärlek

 

det finns undantag

en och annan poet som

skildrar livet i

all dess förgänglighet

dömer ingen läser allt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-04-22 14:35



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

Å, så fint. Knappt och precist uttryckt!
2021-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Ännu en Freud-wannabe har talat.
Visst är de tragiska, dessa besserwissrar.

2021-04-22

  lodjuret/seglare VIP
Även hat kanske är 'förklädd' vilja att 'vilja bry sig'. Bara att den som älskar, har svårt att visa uppenbart sin kärlek, därför istället maskerar den till hat... som en mobbare eller 'i lönndom förälskad', skulle de annars alls 'bry sig'? Att skriva om känslor (som är återgivna o lästa) gör envar läsare medveten om hur livets spelregler och erfarenheter, formar envar människa.
2021-04-22

  Larz Gustafsson VIP
Hat är en del av livet.
2021-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP