Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Skola

En inre drivkraft det har jag
att lära något nytt var dag.
Om ack så lite men ändå,
önskar jag mer visdom få.
För livet här är skolan som
jag ber att slippa få gå om.

Varenda dag är min mission
samma som min intention.
Varje sorg jag har fått bära
är någonting jag måste lära.
Livets klassrum är så stort,
jag önskar blott att lära fort!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2021-04-22 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP