Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NO TO NATO!


RYSSEN KOMMER!

"Ryssen kommer!"

Det har vi hört sen vi var barn

"Ryssen kommer

för de vill vara först till kvarn!"

Media piskar

så upp en russofobisk hets

Och med skrämsel

har alla argumenten klätts

Slavofobiskt

just som på Tredje Rikets tid

"Ryssen kommer!"

Nu jublar de som vill ha strid

 

LARZ GUSTAFSSON 22/4 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2021-04-22 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP