Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mossblommor

Nu bär stenarna ditt minne
över lavarna och förnan,
solvarm mossa mot din kind
och orden multnar
jordblir och förändras

du ömsar namn och årstid
alla språk och allt du hette,
sånger i nynnande fjolårslöv

det går en sval vind genom skogsbrynets portar
skär varsamt vingarna ur trädets krona
sköljer ditt ansikte i ett blitt regn




Fri vers av Grävling
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-22 19:24



Bookmark and Share


    Steff...
Så vackert
2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling