Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam är din börda

Din ensamhet
I den börda
Oro
Rädsla
Du bär
Tär mig
Illa
I min märg

Min närhet
Kan aldrig
Avlasta
Ditt ok
Möjligen
Lindra
Skavet

Hud mot hud
Så nära
Men ändå inte
Innanför huden
Är vi alla
Ensamma

Ensamma
På en flotte
På ett
Öppet
Stormigt
Hav

Min vilja
Räcker bara
I drömmarna
Att bära
Din börda




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2021-04-22 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP