Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåsamhetens vånda.

Att leva i skräck
Över att ge sig själv
Till en annan person
En annan själ

Att leva i vetskap
Att bli betygsatt och bedömd
Bli undersökt
Likt något forskningsprojekt

Och ändå kasta sig ut
I någon annans universum
I någon annans livssyn
Ta ett steg ut i det okända

Förtvivlan över osäkerheten
Ilskan över jaget som strejkar
Självbilden är inetsad i benmärg
Omöjligt att bryta sig fri

Och sluta tveka..




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-23 00:54



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Om inte den andra parten tar emot en med tillit och tolerans, så är man ju fel för varann. Bra tankar, verkligen!
2021-04-23

  SatansSon
Denna är beviset att du duger bra på parnassen.
2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP