Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnans förhållande till penis och vice versa




-Penisstretching ?
-Ja visst gärna. Ska bara runka först.
-Du kan väl passa på att försöka räta ut den samtidigt...älskling.
-Lita på mig ! Darling.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2021-04-23 06:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP