Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amerikansk polis´ utbildning



-Vad hette det sa du ?
-Utbildning.
-Du menar, hur man laddar om ?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Gunnar Hilén VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-23 06:28



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Inte särskilt mycket
Bättre i Sverige där
Det dör människor
Från polisens miss
-lyckade ingripanden
Ingen Nolltolerans
Där inte? Samt mest
-skjutvapen utbildning
Från Tevesåpor och
Våldsfilmer?

2021-04-25

    Lena Staaf VIP
Svidande satir över skjutgalen polis.
2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP