Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom eld

Jag och min syster är nedbäddade i vårt flickrum. Rosa kanintapeter och vi har pillat i tapetkanten vid sängarnas gavlar. Den bruna väggen bakom blir mer och mer synlig, det är fult men går inte att sluta. Pappa läser med sin lugna röst. Barnrummet är stökigt av de världar vi bygger upp tillsammans. Så kommer den där allvarsamma stunden. ”Ni vet att jag skulle gå genom eld för er”. Jag ler för mig själv och vet att jag har en egen superhjälte som alltid kommer rädda mig. ”Godnatt och sussa gott”, det gjorde vi verkligen; Saja och Lia.




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-23 07:53



Bookmark and Share


  Horace
Fint ömsint minne
2021-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild