Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur. Samtal mellan oss


Om rädsla driver det vi säger färgas friheten vit

När du ljugit för mig för första gången
Försvann en del av oss, lämnade
De var ju bara vita lögner
Min frihet, sa du




Fri vers av Horace
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-23 08:23



Bookmark and Share


  Väsensskild
Så väl beskrivet om hur vi rättfärdigar fel för oss själva
2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace