Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Samtal mellan oss


Våra dagar och nätter fylls med inbjudna steg att ta

När du berättade om dig själv grät du en stund
Det var av lycka och sorg, båda var lika små
Kommit som vänner att älska lusten i oss
Våra kroppar delar de känslor vi hittat




Fri vers av Horace
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-24 12:03



Bookmark and Share


  Miss Deliria
Med vingliga steg över isar som antingen bär eller brister, tar vi de första stegen, över till den andra sidan, den älskandes famn...
2021-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace