Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Vem är människa nog?utblick genom dagens fönster, vem är tillräcklig för att passa in i alla mönster . hur ska vi vara? antingen försvinner vi eller så växer vi, själv föredrar jag det sista, för vad är annars meningen med livet.

att ha det svårt kommer inte av oss själva. glädjande nog finns vännerna i vardagen att ventilera rummet med. vem blir vi efter att vi krupit på alla fyra, men vi människor är otroligt duktiga för vår förmåga att resa oss och börja om. en grundplåt som är till hjälp är alla goda minnen, men även de dåliga. de sistnämnda ger oss erfarenheten, vi saknade - att människor inte alltid är som vi tror.

vi kan aldrig bli ängsliga, när det värsta redan har hänt. jag menar hur farligt kan det bli? det är alltid svårt att vara medvandrare, när en älskad person är på väg att gå under. men det är i sig en sak, men det sämsta är ändå, när vi upptäcker farsoten runt omkring ,som var orsaken till att trädet föll.

när liv blir ord klarnar horisonten. vi människor behöver så olika. en del älskar dagen, en annan natten. den tredje det anspråkslösa. vi älskar olika men ändå är vi samma . alla bär på en längtan, många kan inte formulera den, men först och främst måste vi kunna älska oss själva och veta att vi alltid gjort och velat det bästa trots snubbelspår och stenar i ryggsäcken.

tiden hjälper oss att hitta svaren för just det är det svåraste att inte veta, varför minnesplatsen drabbar oskyldiga, som inte krökt ett hår på någons rygg. men med facit i handen talar mången mycket ont om.
Fri vers av the wildcat VIP
Läst 12 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-23 09:20Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP