Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tavlan egen skapelse


Jag är


 



Maneter i ett hav

och

Planeter i himlen




Fåglar högt i skyn

och

Blommor av förgätmigej




Stenar på en sandbotten

och

Moln i oväder




Jag är allting

när dina

ögon

ser mig



 




Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-04-23 09:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker dikt om att känna sig sedd
2021-04-24

  Kajan VIP
Att få tillgång till hela ens spännvidd som människa, en väldigt fin dikt om kärleken!
2021-04-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens magi, i symbios med naturen, väl beskriven i din fina dikt, med dekor av egenmålad spännande tavla.
2021-04-23

  BenGust VIP
Härligt turkost vatten. Maneter i söderhav. När du känner dig sedd, upptäcker du själv detaljer. Det lilla i det stora. Bokmärke.
2021-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om kärlekens magiska kraft.
Fin tavla, ögonfröjd.
2021-04-23

  Elinor Sörensson VIP
Fin text om, för mig, varandet som en
en del av universum och att bli sedd
genom kärleksögon.

Fantastisk bild.
2021-04-23

  Maria Sundelin VIP
Gillar din tanke
2021-04-23

  Sparvögat VIP
Fantastiska ord som du tecknar...
Underbar tavla
2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP