Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

stannade upp ett tag
lyssnade på dina ord
din lättnad
och vet

det finns så många små ljuspunkter
som räddar liv

för mig var det du idag
men du är inget litet
du kan bli allt




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 127 gånger
Publicerad 2021-04-23 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva