Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblick

ögonblick
försvann framför mitt öga
i stilla ro
önskar mig en händelse
och samtidigt ett lugn

är det inte det jag har
nu när kaffet rinner i min strupe?




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-23 13:13



Bookmark and Share


  karenina VIP
Fint fångar, och det är just ett sådant stilla ögonblick du fångar
2021-04-24
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva