Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barnslig sanning som brottsoffer


himlaslott eller bo av jord



pappan byggde slott
åt henne
av luften


där hon skulle få bo


han lyfte upp henne
ur den
blodiga jorden


han blåste på henne
med de
varsammaste av orden


för han förstod


att i jordelivet
bland människor
skulle hon


aldrig mer
få leva
och bo






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-23 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP